Antalyaspor, Katar'a 3 Eksikle Gidiyor

Antalyaspor, Katar'a 3 Eksikle Gidiyor

55 yıllık kulüp tarihinde ilk kez Süper Kupa finali oynayacak Fraport TAV Antalyaspor, Katar'a 3 eksikle gidiyor.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Fraport TAV Antalyaspor, siyah beyazlı ekibin ligde de şampiyonluğa ulaşmasıyla TFF Süper Kupa finalini oynamaya hak kazandı. Kırmızı beyazlı takım 5 Ocak Çarşamba günü Katar'ın başkenti Doha'da oynanacak maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptğı antrenmanla sürdürdü. Antalyaspor'da çalışma taktiksel ağırlıklı oldu. Nuri Şahin yapılan antrenmanda zaman zaman oyuncularına ne yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

3 EKSİKLE GİDİYOR

Antalyaspor'da zorlu Beşiktaş maçı öncesi 3 oyuncu sakatlığı nedeniyle Katar'a gidemeyecek. Antalyaspor'da ayağında kırık olan ve ameliyat edilen Ufuk Akyol, sezon başında bağları kopan Doğukan Nelik ve Harun Alpsoy siyah beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek.

KUPAYI ŞEHRE GETİRMEK İSTİYORUZ

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, basın mensuplarıyla bir araya geldiği basın toplantısında Beşiktaş ile Katar'da oynayacakları Turkcell Süper Kupa Finali'nde kupayı kazanmak istediklerini belirtti. Şahin, "Biz hazırız kupaya. Topun direkten içeri girip girmeyeceğini bilmiyorum ama hem takım, hem ben hem de kulüp şehrin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız" dedi.

Antalyaspor ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı TFF Süper Kupa maçı 5 Ocak Çarşamba günü saat 20.45'te Katar'ın başkentı Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak.

Antalyaspor, Katar'a 3 Eksikle Gidiyor

Antalyaspor, Katar'a 3 Eksikle Gidiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler