Antalyaspor ile Ankaragücü 39'uncu kez karşılaşacak

Antalyaspor ile Ankaragücü 39'uncu kez karşılaşacak

Antalyaspor, Süper Lig tarihinde 39'uncu defa karşılaşacağı MKE Ankaragücü'nü yenerek, 7 maçtır süren galibiyet hasretine son vermeyi istiyor. İki takımın Süper Lig maçlarında Antalyaspor 16, MKE Ankaragücü 10 defa galibiyeti elde etti.

FT Antalyaspor, pazar günü sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki kırmızı beyazlılar karşılaşmada rakibini yenip, 7 maçtır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor. İki takım tarihinde daha önce 43 maçta karşı karşıya geldi.

Süper Lig, 1. Lig ve kupa müsabakalarının 16'sını FT Antalyaspor, 12'sini MKE Ankaragücü kazanırken, 15 maç ise berabere bitti. İki takımın TFF 1'inci Lig'deki 2 karşılaşması ile bir hazırlık maçı berabere bitti, Türkiye kupasındaki 2 maçı ise MKE Ankaragücü kazandı.

FT Antalyaspor ile MKE Ankaragücü Süper Lig'de ise 39'uncu karşılaşmasını oynayacak. İki takım arasında oynanan Süper Lig maçlarında FT Antalyaspor 16, MKE Ankaragücü 10 defa galibiyeti elde etti. İki takımın 12 müsabakası da beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor, MKE Ankaragücü deplasmanına konuk olduğu son 4 Süper Lig maçını kazandı. Akrepler, MKE Ankaragücü ile oynadığı son 12 Süper Lig maçında da gol bulmayı başardı. Bu maçlarda 8 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan Antalyaspor, en son Mayıs 2007'deki karşılaşmada fileleri havalandıramadı.

10 MAÇTA SADECE 10 PUAN

Antalyaspor, bu sezon oynadığı 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 10 puan topladı. Kırmızı beyazlılar, ligde oynadığı son 7 maçta 3 puan kazanamadı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 2 lig maçı oynayan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda 1 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Kırmızı beyazlılar, MKE Ankaragücü'nü sahasında yenerek hem galibiyet özlemine son vermeyi hem de teknik direktör Ersun Yanal ile ilk 3 puanını kazanmak istiyor.

kirmizi-beyazlilar-mke-ankaragucunu-sahasinda-yenerek-hem-galibiyet-ozlemine-son-vermeyi-hem-de-teknik-direktor-ersun-yanal-ile-ilk-3-puanini-kazanmak-istiyor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler