Antalyaspor, Gaziantep Karşısında Galibiyet Özlemine Son Vermek İstiyor

Antalyaspor, Gaziantep Karşısında Galibiyet Özlemine Son Vermek İstiyor

SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek Fraport TAV Antalyaspor, rakibini yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyor.

SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek Fraport TAV Antalyaspor, rakibini yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyor. Kırmızı beyazlı ekiple Güneydoğu temsilcisi toplamda 13, ligde ise 6'ncı kez birbirlerine rakip olacak.

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta galibiyet alamayan, Fraport TAV Antalyaspor, Pazar günü saat 16.00'da iç sahada Gaziantep FK ile karşılaşacak. Analyaspor, rakibini sahasında yenerek uzun süren galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor. Antalyaspor, rakibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yaparken, son çalışmasını ise bugün saat 16.00'da gerçekleştirecek.

ANTALYASPOR GALİBİYETLERDE ÜSTÜN

Kırmızı beyazlı Antalyaspor ile güneydoğu temsilcisi Gaziantep FK daha önce 12 kez karşılaştı. İki takım, 5 kez Spor Toto Süper Lig, 6 kez Spor Toto 1. Lig ve 1 kez de Türkiye Kupası maçında birbirlerine rakip oldu. Fraport TAV Antalyaspor, oynanan 12 maç sonunda 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

SÜPER LİG'DEKİ 5 MAÇIN 4'Ü BERABERE

Fraport TAV Antalyaspor ile Gaziantep FK, Süper Lig'de ilk kez 2019-2020 sezonunda karşılaşırken, bu mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İki takımın oynadığı 5 maçın 4'ü beraberlikle sona ererken, sadece bu sezonun ilk devresinde Gaziantep'te oynana maçta bu seri sona erdi. Kırmızı siyahlı güneydoğu temsilcisi sahasında oynadığı maçta Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek beraberlik serisini sona erdirdi.

12 MAÇTA 9 KIRMIZI

İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda hakemler tarafından toplam 9 kırmızı kart çıkarıldı. Hakemler tarafından gösterilen kartların 5'ini kırmızı siyahlı takım, 4'ünü ise Akdeniz temsilcisi Antalyaspor gördü. 2020-2021 sezonunda Antalya'da oynanan maçta mücadelenin hakemi 4 kez kırmızı kartına başvurdu. Bu kartların 2'si Antalyaspor'a, 2'si de Gaziantep FK oyuncularına çıkmıştı.

ANTALYASPOR 18, GAZİANTEP FK 11 GOL ATTI

Antalyaspor ile Gaziantep FK arasında oynanan maçlarda taraftarlar toplam 29 gole tanıklık etti. Atılan gollerin 18'ini kırmızı beyazlılar, 11'ine ise güneydoğu temsilcisi Gaziantep FK imza attı.

4 SAKAT, GÜRAY VE GROENENDİJK CEZALI

Fraport TAV Antalyaspor'da, Gaziantep FK maçı öncesi 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekipte Doğukan Nelik, Ufuk Akyol, Harun Alpsoy ve Floranus, zorlu maçta forma giymesi beklenmiyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor'da Güray Vural ise Ç. Rizespor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Antalyaspor'da Ç. Rizespor maçında hakem tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen teknik sorumlu Alfons Groenendijk de kulübedeki yerini alamayacak.

Pazar günü saat 16.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak Fraport TAV Antalyaspor- Gaziantep FK maçınnda Yasin Kol düdük çalacak. Kol'un yardımcılıklarını ise Cemil Tunç ve Murat Tuğberk Curbay yapacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler