Antalyaspor Galibiyeti Unuttu

Antalyaspor Galibiyeti Unuttu

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde galibiyeti unuttu.

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde galibiyeti unuttu. Kırmızı beyazlı ekip son 4 maçında bir beraberlik alırken, deplasmanda oynadığı son 5 maçın tamamında sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Lig'in ikinci devresine deplasmanda Göztepe'ye 4-0 yenilerek başlayan Fraport TAV Antalyaspor, lig lideri Trabzospor'u 2-1 yendikten sonra oynadığı 4 maçta galibiyeti unuttu. Kırmızı beyazlı ekip, ligdeki son 4 maçta sadece Kasımpaşa ile berabere kalırken diğer 3 maçta ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Akrepler, deplasmanda oynadığı son 5 maçta ise galibiyet yüzü göremedi. Fraport TAV Antalyaspor, ligde 20 hafta sonunda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgi ile 22 puanla 15'inci sırada yer alıyor. Antalyaspor, 21'inci hafta sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

DEPLASMANDA GALİBİYET ÖZLEMİ 6'YA ÇIKTI

Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta hanesine sadece 5 puan ekleyen Fraport TAV Antalyaspor, son 5 deplasmanında sahadan yenilgi ile ayrıldı. Deplasmanda en az puan toplayan 5 takımdan biri olan Antalyaspor, GZT Giresunspor maçından sonra dış sahada oynadığı Hatayspor, Kayserispor, Konyaspor, Galatasaray ve Göztepe maçlarını kaybederek galibiyet özlemini 6 haftaya çıkardı.

İLK KEZ KALESİNDE 4 GOL GÖRDÜ

Kırmızı beyazlılar Göztepe maçında ise bu sezon ilk defa kalesinde 4 gol gördü. Fraport TAV Antalyaspor, ligde daha önce kalesinde Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında kalesinde 3 gole engel olamamıştı. Akrepler, bu sezon 20 haftada 31 golü kalesinde görürken, rakip takımlara 21 gol atma başarısı elde etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler