Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman, Maç Hangi Kanalda?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman, Maç Hangi Kanalda?

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde final heyecanı başlıyor. Finale çıkan iki takımdan Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, kozlarını parkede paylaşacak. İki takımın final müsabakası için maç takvimi belli oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu play-off final serisi başlıyor. Yarı finalde Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet’i, Anadolu Efes ise Pınar Karşıyaka’yı eledi. Her iki takımda rakiplerini 3-0’lık serilerle geçti.

Final serisinde de 3 galibiyet alan takım şampiyonluğa ulaşacak. Serinin ilk 2 maçı ise, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

efes1-jpg.webp

ANADOLU EFES-FENERBHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig 2023-24 sezonu play-off final serisinin ilk maçı Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Anadolu Efes’in ev sahipliğinde oynanacak olan maç 6 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek.

20.30’da oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Kerem Baki, Mehmet Şahin, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek. Seride ikinci karşılaşma 8 Haziran Cumartesi günü 20.30’da yine Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

ekran-resmi-2024-06-06-08-36-55.png

TAKIMLARIN SON DURUMU

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 25 galibiyet ve 5 yenilgiyle lider tamamladı. Lacivert beyazlılar, play-off çeyrek final serisinde Türk Telekom’u 2-0, yarı finalde ise Pınar Karşıyaka’yı 3-0 ile geçerek final bileti aldı.

Fenerbahçe Beko ise, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunu 30 maçta 25 galibiyetle ikinci sırada noktaladı. Sarı lacivertliler, play-off çeyrek finalinde Aliağa Petkimspor’u 2-0, yarı finalde ise Beşiktaş Emlakjet’i 3-0 ile geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler