Afrika Uluslar Kupası Finali Nijerya - Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Afrika Uluslar Kupası Finali Nijerya - Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya - Fildişi Sahili maçı için geri sayım başladı. Futbolseverlerin ekran başında beklediği Nijerya - Fildişi Sahili maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Afrika Uluslar Kupası'nda nefes kesen yarı final mücadeleleri geride kaldı. Süper Lig'den birçok yıldızın da yer aldığı turnuvada, heyecan doruktaydı. 7 Şubat Çarşamba akşamı oynanan yarı final maçları sonucunda finale yükselen takımlar netleşti. İşte nefes kesecek Nijerya - Fildişi Sahili maçı ile ilgili detaylar...

FUTBOLSEVERLERİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ MAÇA GERİ SAYIM BAŞLADI

Futbol tutkunları, bu çekişmeli anları kaçırmamak için heyecanla beklenen final karşılaşmaları için beklenen an geldi. Turnuvanın kaderini belirleyecek olan bu büyük final, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek!

Afrika Uluslar Kupası'nda nefes kesen yarı final mücadeleleri sonucunda Nijerya, Güney Afrika'yı penaltı atışlarıyla eleyerek adını finale yazdırdı. Fildişi Sahili ise Demokratik Kongo'yu 1-0'lık skorla geçerek ikinci finalist oldu. Şimdi gözler, büyük finalde!

AFRİKA ULUSLAR KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Afrika Uluslar Kupası finali için geri sayım başladı! Büyük final karşılaşması, 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Heyecan dolu mücadeleyi takip etmek isteyenler, EXXEN, S SPORT PLUS ve TV 8,5 kanallarından naklen yayını izleyebilecekler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler