A Milliler’den Sonunu Getiremedi: Hazırlık Maçında Polonya, 2-1 Galip Geldi

A Milliler’den Sonunu Getiremedi: Hazırlık Maçında Polonya, 2-1 Galip Geldi

Türkiye A Mlli Takımı, EURO 2024 hazırlık esnasında son müsabakasını Polonya ile oynadı. Üstün bir oyun ve performans gösteren milliler, skoru alamadı. A Milli Takım girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldı.

A Mill Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası için geri sayıma geçiyor. 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da yapılacak. Kırmızı beyazlılar EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında deplasmanda Polonya'ya ile karşı karşıya geldi.

Seyir zevki yüksek geçen mücadelede Türkiye, rakibine 2-1 mağlup oldu. Orta saha ve forvet hattının gerçekleştirdiği başarılı performans ise dikkat çekti.

TÜRKİYE’DEN İYİ BİR MÜCADELE

Maç, Polonya’nın başkenti Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda oynandı. Müsabakada Ay-Yıldızlı ekibin golünü 77. dakikada Barış Alper Yılmaz attı. A Milli Takım, Polonya ile 31 yıl sonra karşı karşıya geldi. Polonya'nın gollerini ise 12. dakikada Świderski ve 90. dakikada Zalewski kaydetti.

Müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF ekibi takip etti.

HAK ETMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET

A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Vincenzo Montella, son dakikada hatalı kullanılan bir taçtan haksız yedikleri bir golle mağlup olduklarını söyledi. Montella,

“Endişeli değilim açıkçası, rakip kaleye 22 şutumuz var, sadece son metrelerde biraz daha netlik kazanmamız gerek. Neden endişe duymuyorum çünkü takımımız son 20 metreye gayet iyi giriyor, baktığınızda liglerinde en çok golü atan isimler sahadaydı. İrfan 17, Kerem 15, Semih 12, Hakan 18, Orkun ve Abdülkerim'in de golleri var. Takımımız son 20 metreye giriyor, sadece bu anlarda daha net olmalıyız.

Genel olarak ofansif baskıda olan takım bizdik, bunu yaptığınızda da riskler alıyorsunuz. Bir dahaki maçta karşılaşacağımız senaryolardan biri rakibin geri çekilmesi olacak. Geriden blok halinde beklememiz gereken anları daha iyi anlamamız gerekiyor. Sadece çalışarak bunu geliştirebiliriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler