A Milli Voleybol Takımı’ndan Büyük Başarı: Filenin Sultanları, Çeyrek Finalde

A Milli Voleybol Takımı’ndan Büyük Başarı: Filenin Sultanları, Çeyrek Finalde

Paris Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye rüzgarı esmeye devam ediyor. Yusuf Dikeç ile büyük ses getiren Türkiye, dün Filenin Sultanları sayesinde bir kez daha güldü. Voleybol Takımımız, madalya için önemli bir adım attı.

Milli sporcularımız, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda pek çok dalda mücadele ediyor. Madalya için sahaya çıkan milli sporcular elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Dün ise, Filenin Sultanları büyük ve tarihi bir başarı elde etti. A Milli Voleybol Takımımız, Dominik Cumhuriyeti’ni yenerek çeyrek finale yükseldi.

ekran-resmi-2024-08-02-10-53-14.png

FİLENİN SULTANLARI’NDAN ÖNEMLİ GALİBİYET

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Oyunda ilk seti rakibine veren ay yıldızlılar, sonrasında üstün bir oyun sergiledi.

Filenin Sultanları, 1-0 geriye düştükten sonra toparlandı ve rakibine set şansı tanımadı. Böylelikle voleybol takımı 3-1 galibiyetle ikide iki yaptı ve çeyrek finale yükseldi.

İkide iki yapan Millilerimiz, gruptaki üçüncü maçında 4 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da İtalya ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler