A Milli Takıma EURO 2024 Öncesinde Almanya’da Yoğun İlgi

A Milli Takıma EURO 2024 Öncesinde Almanya’da Yoğun İlgi

Avrupa Şampiyonası için sadece bir gün kaldı. Almanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan turnuvaya Türkiye’de katılacak. İtalya ve polonya ile hazırlık maçı yapan A Milliler ardından Almanya’ya geçti.

A Milli Takım hazırlıklarını Almanya’da sürdürüyor. Gurbetçiler ise, A Milli Takıma yoğun ilgi gösteriyor. Taraftara açık antrenmanda biletileri tüketen gurbetçiler Ay-Yıldızlı takıma büyük teveccüh gösterdi.

A Milli Takımı, Polonya ile 10 Haziran'da oynadığı özel karşılaşmanın ardından Hutnik Varşova Stadı'nda yaptığı antrenmanla EURO 2024 hazırlıklarını tamamladı. Ardından Almanya’ya geçti.

A MİLLİLERİN ANTRENMANINA YOĞUN İLGİ

Almanya'daki 10 şehrin ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde son hazırlıklarını yapan A Milller Hannover'de halka açık olarak gerçekleştireceği antrenmanın biletleri tükendi.

12 Haziran 2024 Çarşamba günü yerel saatle 11.30'da (TSİ 12.30) başladı. Kırmızı beyazlı bayrağa gönül veren taraftarlar Türkiye’nin antrenmanına yoğun ilgi gösterdi. TFF, gösterilen ilgiden ötürü gurbetçilere teşekkür mesajı yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler