A Milli Takım Yıldız Oyuncularıyla Geceye Damgasını Vurdu!

A Milli Takım Yıldız Oyuncularıyla Geceye Damgasını Vurdu!

A Milli Takım, unutulmaz bir performansla geceye damgasını vurdu! Sosyal medya ise yangın yerine döndü. İşte ayrıntılar...

Vincenzo Montella'nın liderliğinde yeni bir döneme giren A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndan çıkma başarısı elde etti. İşte detaylar...

A MİLLİ TAKIM GECEYE DAMGASINI VURDU!

İlk iki maçtan galip ayrılan milliler, D Grubu'nda zirveyi korumaya devam ediyor. Gelecek hafta oynanacak Galler maçıyla elemeleri tamamlayacak olan milli takım, Almanya ile hazırlık maçında karşılaştı. 3-2'lik galibiyetle ayrılan A Milli Futbol Takımı, baskılı oyunuyla dikkat çekti. Stefan Kuntz'dan sonra göreve gelen Montella ile üçüncü maçına çıkan milliler, Almanya'ya konuk oldu.

YÜKSEK TEMPOLU MÜCADELESİYLE GERİ DÖNDÜ!

A Milli Takımımız erken yediği golle 0-1 olurken, yüksek tempolu mücadelesi ile geri dönmeyi başardı. Berlin Olimpiyat Stadında oynanan maçta ilk yarıyı 2-1 önde kapatan milliler, Ferdi Kadıoğlu ve Kenan Yıldız'ın golleriyle geri döndü. İkinci yarının ilk başında ise milliler Füllkrug'un golüne engel olamadı.

ALMANYA KARŞISINDA BASKILI OYUNUYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Almanya karşısında baskılı oyunuyla dikkat çeken millilerimiz, Berlin Olimpiyat Stadından 71. dakikada Yusuf Tekin'in attığı golle 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler