A Milli Takım Gruplardan Nasıl Çıkar? İşte Tüm İhtimaller

A Milli Takım Gruplardan Nasıl Çıkar? İşte Tüm İhtimaller

Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda çok kritik bir maça daha çıkacak. Grubun son maçında bir üst tuta çıkmak için mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı için beraberlik yetecek. İşte gruplardan çıkma ihtimalinin detayları…

A Mill Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Çekya ile üçüncü maça çıkacak. Türkiye, 26 Haziran Çarşamba günü oynayacağı gruptaki son maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın yönetimindeki antrenman, ilk olarak tüm grup halinde yapılan fitness salonunda yapılan mobilizasyon ve kuvvet çalışmaları ile başladı. Daha sonra sahaya gelen oyuncular, neşeli anlara sahne olan ısınma bölümünün ardından taktik çalışmalar yaptı. Bugün A Milli Takım kampına katılan kaleci Muhammed Şengezer de idmanda yer aldı.

turkiye.jpg

Bir süredir sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile bireysel antrenman yapan Arda Güler, bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok tedavilerine devam edilmesi sebebiyle çalışmada yer almadı.

SON MAÇ HAMBURG’TA

A Milli Futbol Takımı, grupta ilk iki maçını Dortmund’da oynadı. Bu maçlarda büyük taraftar topluluğuna sahip olan Türkiye, iç saha avantajını kullanabildi. Grubun son maçında ise Türkiye, Hamburg’ta olacak.

turkiye-1.jpg

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

A Milli Futbol Takımı’na her türlü beraberlik ve galibiyet büyük ölçüde yetecek. Ancak Çekya maçında yaşayacağı mağlubiyet senaryoyu değiştecek.

Türkiye, Çekya karşısında galibiyet alırsa doğrudan adını son 16’ya yazdıracak. Beraberlik durumunda Ay-yıldızlılar Gürcistan’ın Portekiz’e yenilmesini bekleyecek. A Milli Futbol Takımı’nın mağlup olması durumunda ise diğer gruplara bakılarak en iyi üçüncülük hesapları yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler