Yazın Doğru Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir? Camlar Hangi Renkte Olmalıdır?

Yazın Doğru Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir? Camlar Hangi Renkte Olmalıdır?

Bu yaz dışarıda çok zaman geçiriyorsanız, gözlerinizi güneşin UV ışınlarından korumanız gerekir. Bu sağlınız için önemlidir. Ama doğru güneş gözlüğünü nasıl seçersiniz? Gözlük cam renginin nasıl bir etkisi var?

Güneş gözlüğünüzün merceği rengi, güneş ışığının filtrelenme şeklini etkileyebilir ve yaptığınız göreve veya aktiviteye bağlı olarak, belirli tonlar veya renkler diğerlerinden daha iyi olabilir. Bu nedenle, bir sonraki n güneş gözlüklerinin lens rengini göz önünde bulundurmak, güneş gözlüklerinin sunabileceği birçok avantajdan yararlanmanıza izin verecektir.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN KAHVERENGİ

kahverengi gibi daha koyu renk tonları yaygındır. Günlük kullanım için iyi çalışır. Kahverengi, onu bu kadar popüler bir renk yapan çok sayıda fayda sunar. Kamaşmayı keserek ve göz yorgunluğunu önleyerek gözlerinizi korumaya yardımcı olur. Kahverengi güneş gözlüğü camları ayrıca sıcak renkleri zenginleştirir ve görüşünüzü aydınlatır.

ekran-resmi-2024-07-05-11-06-29.png

Bu lenslerin sağladığı yüksek kontrast, nesnelerin uzaktan bile daha belirgin ve keskin görünmesini sağlar. Bu, kahverengi koyu lensler, net görme ve yüksek görme keskinliği gerektiren spor ve açık hava etkinlikleri için mükemmel bir seçenek haline getirir.

Sarı veya turuncu renkli güneş gözlükleri, REI başına orta ila düşük ışık koşulları için mükemmeldir. Kontrastı ve netliği artırdıkları için sisli, puslu veya bulutlu havalarda yardımcı olabilirler.

Mavi veya mor renkli güneş gözlükleri, Avcılık ve Balıkçılık başına parlak, güneşli koşullarda ve ortamlarda parlamayı azaltmaya yardımcı olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler