Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı: 13 Mayıs'ta Yeni Randevu Sistemine Başlanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı: 13 Mayıs'ta Yeni Randevu Sistemine Başlanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularını düzenleyen Onaylı Randevu Sistemi'nin, 13 Mayıs Pazartesi günü başlatılacağını duyurdu. Yeni sistemde, hastaların randevularını onaylatmaları için bir gece öncesine kadar süre verilecek. Artık hastalar, randevu gününden önceki gün saat 20:00'ye kadar randevularını onaylamak zorunda kalacaklar. Bu adım, hastanelerdeki randevu süreçlerini daha verimli ve düzenli hale getirmeyi amaçlıyor.

YENİ RANDEVU SİSTEMİ GELİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerde uygulanacak yeni randevu sisteminin detaylarını açıkladı. Buna göre, randevusu olan hastalar artık randevularını önceki gün saat 20:00'ye kadar onaylamak zorunda kalacaklar. Bu sistem sayesinde hastaların randevu süreçlerini daha öngörülebilir hale getirerek hastane kaynaklarının daha etkin kullanılmasını sağlayacak.

18776444-728xauto.jpg

Fahrettin Koca, "Sınırlı kaynakla sınır konulmayan bir sağlık hizmeti talebini karşılamaya çalışmamız bir gerçektir." ifadelerini kullandı. Koca, bu zorluğa rağmen sağlık hizmetlerine erişimi mümkün olduğunca geniş bir kesime ulaştırmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler