Perrier Maden Suyunda Dışkı Tespiti Skandalı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi!

Perrier Maden Suyunda Dışkı Tespiti Skandalı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi!

Fransa'nın güneyinde bulunan Gard bölgesinde bir kuyuda dışkı kaynaklı bakteriler tespit edildi ve Nestle grubuna bağlı Perrier markasına ait 2 milyon şişe su imha edilme kararı alındı.

Dünya genelinde yaygın olarak tüketilen ve sağlık açısından faydalı olduğu bilinen maden suyu, son zamanlarda çeşitli markalara ait ürünlerle ilgili endişe verici haberlerle gündeme geldi. İsviçre'de Beypazarı maden suyunda yüksek miktarda bor bulunduğu açıklanarak tüketilmemesi tavsiye edilmişti. Şimdi ise gundeme Fransa'dan ki Nestle grubuna bağlı Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiği duyuruldu. Bu skandal haberler, tüketiciler arasında endişe yarattı.

resized-0214f-41cb0a0d640xauto.jpeg

FRANSIZ YETKİLİLERDEN PERRİER'E ÇAĞRI: KUYUYU KULLANMAYI DURDURUN! TÜRKİYE'DEKİ SATIŞLAR İNCELENİYOR

Fransız yetkililer, Perrier markasına ait bir kuyunun kullanımını durdurma çağrısında bulundu. Ürünlerde dışkı örneklerine rastlanılmasının, Fransa'nın güneydoğusunu vuran Monica fırtınası sonrası şiddetli yağışlarla ilişkili olduğu düşünülüyor. Nimes yakınlarındaki Vereze'de bulunan kuyu, 1903 yılından bu yana Perrier markası için maden suyu üretiyor. Kuyuda daha önce herhangi bir soruna rastlanıp rastlanmadığı da merak konusu oldu. Ayrıca, Perrier marka maden suyunun Türkiye'deki satışları da detaylı bir şekilde inceleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler