Matso Üyelerine Toplu Aşı Uygulaması

Matso Üyelerine Toplu Aşı Uygulaması

MATSO ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan mutabakat kapsamında oda üyeleri, ailesi ve 18 yaş üstü aşı tanımlanıp da yaptıramayanlar için aşı yapılmaya başlandı.

Manavgat'ta koronavirüs salgınının artmasını önlemek amacıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında aşı mutabakatı yapıldı. Aşı mutabakatı kapsamında MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda oda üyeleri, aileleri ve 18 yaş üstü aşı tanımlanıp da yaptıramayanlar için aşı yapılmaya başlandı.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz ve aşı yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle aşı olan oda üyelerini ziyaret etti.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, "Bugün başlayan randevusuz toplu aşı uygulamamız bundan sonra da 10:00 - 16:00 saatleri arasında talebe göre devam edecektir. Aşı uygulamasında talebe göre Sinovac ve Biontech aşıları yapılmaktadır" diye konuştu.

Koronavirüs salgını ile mücadelede en etkili yöntemin aşı olduğunu belirten Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Deniz, salgını durdurmak için yapılan mücadelede aşının büyük etkisi olduğunu söyledi. Gelen taleplere göre vatandaşın ayağına aşı götürdüklerini vurgulayan Deniz, turizm bölgesi olan Manavgat'ta turizm sezonunun açılması ile birlikte yaşanması muhtemel Covid-19 vaka artışlarının önüne geçmek için MATSO üyelerinin çalışanları ve aileleriyle birlikte aşılanmasına hız verdiklerini söyledi.

Matso Üyelerine Toplu Aşı Uygulaması

Matso Üyelerine Toplu Aşı Uygulaması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler