Kepez Antalya'nın Sağlık Üssü Haline Geldi

Kepez Antalya'nın Sağlık Üssü Haline Geldi

KEPEZ Belediyesi'nin Sağlık Bakanlığı'nca tıp merkezi statüsüne alınan Belediye Sağlık Merkezi, sağlık taramalarından, Covid-19 aşılamasına kadar her türlü sağlık hizmetini hemşehrilerinin ayağına götürüyor.

Başkan Tütüncü'nün talimatlarıyla Tıp Merkezi statüsü nedeniyle Covid-19 aşısı yapma yetkisine sahip merkez, aşı olmayı teşvik ederken, "Mobil Aşı Merkezi" ile ilçesinde sürdürdüğü aşılama hizmetini de Kaş'ın Gömbe mahallesine ulaştırdı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren sağlık alanındaki önemli yatırımları Kepez'i Antalya'nın adeta sağlık üssü haline getirdi. İlçeye kazandırılan Kepez Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Hastanesi, ASM'ler, 112 istasyonları, yapımı devam eden 1048 yataklı Antalya Şehir Hastanesi'nin yanı sıra, Kepez Belediyesi, sağlık yatırımlarını 2017 yılında hizmete açtığı Belediye Sağlık Merkezi ile taçlandırdı. Poliklinik hizmetinden laboratuvara, eczaneye kadar her türlü hizmetin konforlu bir şekilde sunulduğu merkez, 1,5 yıl öncede Sağlık Bakanlığı'nca da "Tıp Merkezi" statüsüne alındı. Tescilli ve yetkin bir sağlık kuruluşu olarak yoluna devam eden merkez, gezici sağlık merkezi ile de mahalle mahalle gezerek sağlık hizmetini vatandaşların ayağına götürüyor.

MOBİL AŞI MERKEZİ GÖMBE'DE

Kepez Belediyesi tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüse karşı ülke genelinde başlatılan Covid-19 aşılama seferberliğine de destek oluyor. Kepez Belediye Tıp Merkezi, aşı hizmetini "Mobil Aşı Merkezi" ile hemşehrilerinin ayağına kadar götürüyor. Belediye Tıp Merkezi, Kepez'in mahallelerinde başlattığı aşılama hizmetini Kaş ilçesinin Gömbe Mahallesi'ne de ulaştırdı. Kaş Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmada mahalle sakinlerine korona virüse karşı Sinovac ve Biontech aşısı yapıldı. Kepez Belediyesi'nin Tıp Merkezi, Mobil Aşı Merkezi ile sürdürdüğü aşılama çalışmalarıyla pandeminin ilk gününden bu yana özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına destek veriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün talimatıyla koronavirüse karşı aşılama çalışmaları pandemiyle hızlı ve etkin mücadele edilebilmesi için ihtiyaç duyulan her ilçede sürdürülecek.

Kepez Antalya'nın Sağlık Üssü Haline Geldi

Kepez Antalya'nın Sağlık Üssü Haline Geldi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler