Eczacı Odası Yeni Başkanı Seçilecek

Eczacı Odası Yeni Başkanı Seçilecek

ANTALYA Eczacı Odası, 26 Eylül Pazar günü seçime gidiyor. Antalya Değişim Hareketi başkan adayı Fehmi Onur Özgüven, Antalya Eczacı Odası seçiminin tüm meslektaşlarına ve mesleğe hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Özgüven, pandemi döneminde en ön saflarda yer alan ve hayatları pahasına mücadele eden eczacıların sağlık sisteminin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Antalya Değişim Hareketi olarak bu süreçte hayatını kaybeden tüm meslektaşlarımızı da saygıyla anıyoruz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılık gününü kutluyoruz. Eczacılık mesleğine değer katmak ve katkı sunmak istiyoruz. Dinamik ve donanımlı eczacılardan oluşan ekibimizde hukukçu eczacıların yanısırafitoterapi, aromaterapi ve homeopati alanında uzman eczacılar da bulunuyor. 21 Haziran 2021 tarihinde yayımladığımız manifestodan bugüne kadar, sahada eczacı meslektaşlarımıza projelerimizi ve meslek için sosyal ve hukuki çalışmalarımızı anlattık. Bu süreçte meslektaşlarımızdan aldığımız fikirlerle, güçle ve şevkle yeni projeler de geliştirdik. Göreve gelir gelmez katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla bütün projeleri hep beraber gerçekleştireceğiz. Mesleğimizin saygınlığını hep beraber yücelteceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler