Başkan Böcek: Akdeniz Üniversitesi, Yaşamama Vesile Oldu

Başkan Böcek: Akdeniz Üniversitesi, Yaşamama Vesile Oldu

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti.

Koronavirüs tedavisinin yapıldığı Akdeniz Üniversitesi'nin yaşamasına vesile olduğunu aktaran Başkan Böcek, "Doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden yalnız bırakmadılar" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 108 gün süren Covid-19 tedavisinin ardından sağlığına kavuşmasında büyük rolü olan Akdeniz Üniversitesi'ni ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Prof. Dr. Cengiz Toker de bulundu. Başkan Böcek, tedavi olup bugünlere gelmesine vesile olan Özkan ve tüm doktorlarına teşekkür etti.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BENİ YALNIZ BIRAKMADILAR'

Koronavirüs tedavisini Akdeniz Üniversitesi'nde tamamladığını aktaran Başkan Böcek, "Bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu günlere gelmemize vesile oldunuz. Bu pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız çok önemli ama Akdeniz Üniversitesi benim yaşamam vesile oldu. Öncelikle Allah'a dua eden tüm hemşerilerime, dostlarıma, sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep hayal ettiğim, "Acaba hastaneden çıkıp da hizmet edebilir miyim" düşüncesi olmuştu. Bu düşünceyle doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden bizleri yalnız bırakmadılar. Uzun bir süre Akdeniz Üniversitesi'ne tedavi ettiniz ve emeği geçen bütün doktorlarıma, sağlık çalışanlarına, herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

AÜ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ

Tedavisinin ardından ilk resmi ziyareti Vali Yazıcı'ya yaptığını aktaran Başkan Böcek, "Şimdide çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yalnız bırakmadıkları için destekleri için bu güzel haftaya böyle başlamak istedim. Her şey için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. 20 yıl Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde Akdeniz Üniversitesi'nde birçok etkinliğe ev sahipliği yaptık. Destek olduk, birlikte iş birliği protokollerimiz vardı. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önemli protokollerimiz var. Bu hafta içerisinde gereğini yapacağız" diye konuştu.

'İLK ANDAN İTİBAREN UMUTLUYDUK'

Rektör Özkan ise Başkan Muhittin Böcek'i sağlıklı, sıhhatli görmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. Göreve ilk geldiklerinde Başkan Böcek'in tedavisini devraldıklarını hatırlatan Rektör Özkan, "İlk görevimiz başarıyla sonuçlandı. İnşallah bu kovid belasından en kısa zamanda kurtuluruz. Artık başka hastalarımız olmaz. Ama sizi böyle sağlıklı görmek bizi gururlandırdı. Biz ilk geldiğiniz andan itibaren çok umutluyduk. Ancak Akdeniz Üniversitesi'nin birkaç misyonu var biri eğitim diğeri de bilim. Bilim için de destek almamız gerekiyor. Destekleriniz çok kıymetli. Antalya'ya hizmet için protokollerimiz olacak. İyi ki varsınız görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Böcek: Akdeniz Üniversitesi, Yaşamama Vesile Oldu

Başkan Böcek: Akdeniz Üniversitesi, Yaşamama Vesile Oldu

Başkan Böcek: Akdeniz Üniversitesi, Yaşamama Vesile Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler