72 Yaşında Spora Adanmış Bir Hayat

72 Yaşında Spora Adanmış Bir Hayat

ANTALYA'da yaşayan 72 yaşındaki "Demir Adam" lakaplı iş insanı Ali Bıdı'ya, bu yıl katıldığı 5 Türkiye Şampiyonası'ndan elde ettiği birincilik nedeniyle, Standart Mesafe Triatlon Türkiye Kupası verildi.

Bıdı, kupayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun elinden aldı.

Elde ettiği başarılarla "Demir Adam" olarak tanınan Antalya Fuarcılık AŞ (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, katıldığı şampiyonalarda elde ettiği başarılardan dolayı Triatlon Federasyonu tarafından kupa ile ödüllendirildi. 70-74 yaş kategorilerinde Mersin, Didim, Avşa Adası, Ordu ve Balıkesir'de katıldığı Triatlon Türkiye Şampiyonaları'ndan birincilikle dönen Ali Bıdı ve diğer kategori şampiyonları için Eğirdir'de tören düzenlendi.

Ali Bıdı, 2021 Standart Mesafe (1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet, 10 kilometre) Triatlon Türkiye Kupası'nı, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun elinden aldı.

Tören sırasında Ali Bıdı ile sohbet eden Vali Ömer Seymenoğlu, sporun sağlıklı yaşamdaki önemine değindi. Türk insanının sportif faaliyetlere daha fazla önem vermesi gerektiğini belirten Vali Seymenoğlu, bu konuda teşvik kanallarının açık tutulması gerektiğini ifade ederek, Ali Bıdı'yı örnek gösterdi.

İş insanı Bıdı, 5 Eylül'de Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'na Milli sporcu olarak katılacak.

72 Yaşında Spora Adanmış Bir Hayat

72 Yaşında Spora Adanmış Bir Hayat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler