Zamlara Tepki Gösteren AKP'li Hacer Çınar İstifa Etti!

Zamlara Tepki Gösteren AKP'li Hacer Çınar İstifa Etti!

AKP'li Hacer Çınar Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Lütfen benim ömrümü ona verin' şeklinde açıklama yapmıştı. Daha sonra arka arkaya gelen zamları protesto eden Çınar'ın 'affı' istendi. İşte haberin detayları...

Hacer Çınar, AKP'ye bağlı Bolu Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Hak-İş'e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı olarak görev yapmaktaydı. Çınar, zamlara ve hayat pahalılığına karşı "sabrımız bitti öfkemiz büyüdü" şeklindeki açıklamalarda bulunmuştu.

AKP'Lİ HACER ÇINAR MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ!

AKP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Çınar'ın hem meclis üyeliği hem de sendika başkanlığı görevleriyle ilgili olarak parti içi kurullarda yapılan istişareler sonucunda meclis üyeliğinden affının istendiği belirtildi. Bunun üzerine Çınar, istifa kararı alarak meclis üyeliğinden istifa etti. Hacer Çınar daha önce de gündem oluşturan açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarda bulunarak meclis toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlatmasıyla tartışmalara sebep olmuştu. Bu gelişmelerin ardından Çınar'ın istifası ve daha önceki olaylar parti içinde ve ulusal gündemde yankı uyandırdı.

ÇINAR: ÖMRÜM SİZE ANNENİZİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN 

7 Mart 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı '5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması'nda AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, "Rabbim, lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annenizin ak sütü gibi helal olsun Cumhurbaşkanım” diyerek gündem olmuştu. Çınar geçtiğimiz günlerde ise, "sabrımız bitti öfkemiz büyüdü" açıklamasını yapmıştı. 

ÇINAR'IN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN İSTİFASI İSTENMİŞTİ

AKP İl Başkanlığından kamuoyuna yapılan açıklamalarda ise AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Çınar'ın istifasının istendiği belirtilmişti. Meclis üyeliğinden istifa eden Çınar,Hak-İş'e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevinden de istifa etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler