Ümit Özdağ’dan Suikast İddiası

Ümit Özdağ’dan Suikast İddiası

İstanbul milletvekili Ümit Özdağ'dan çok şaşırtıcı açıklamalar geldi uzun süredir var olduğunu ancak gerekli yerlere şikâyette..

İstanbul milletvekili Ümit Özdağ'dan çok şaşırtıcı açıklamalar geldi uzun süredir var olduğunu ancak gerekli yerlere şikâyette bulunduğunu bilgiler verildiğini söylediği için basına yansıtmamaya özen gösterdiği bir durumu kürsüden paylaştı. Devletin belirli kademelerinden duyumlar almış olan Ümit Özdağ'ın kendisine suikast düzenleneceğine dair bir hazırlık varmış! Ümit Özdağ’ın anlattıklarına göre daha farklı eylem grupları da mevcutmuş. Kendisine yapıldığı gibi farklı iki şahsa da eylem yapılması için iki farklı suikast düzenlemesi hazırlığı devam ediyormuş. Ümit Özdağ açıklamalarıyla çok şaşırttı! Hatta bana Suikast hazırlığı bitmiş tam yapılacağı sırada son anda vazgeçilmiş ve Ankara'da bir terör örgütüne askın verildiği tutuklamalar ve göz altına almaların yapıldığını söylemişti.

Ümit Özdağ'dan Gelen Bu Açıklamaların Ardından İsmail Çatak Allah'tan Ümit Özdağ'a Akıl Fikir Vermesi Temennisinde Bulundu!

İç İşleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı Ümit Özdoğan Bu iddiasında ısrarcı olmasına artık bir cevap vermek zorunluluğu hissederek bunun bir iftira bir yalan olduğunu ileri sürdü.  Bu iddianın gerçek olması halinde neden gereğini yapmamış sorusunu yöneltti! Eğer ki kendisine karşı bu düzenlenen bir suikastta olsaydı iddia eden kişi kimden duymuş ise onu da yanına alarak savcılığa gitseydi savcılık bu işin icabına bakardı dedi. Ancak bunu yapmak yerine meydanlarda bu şekilde konuştuğunu ifade ederek iddianın asılsızlığını ortaya koydu.  İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Ümit Özdağ için Allah'tan kendisine akıl fikir vermesini temenni ederek konuşmalarına bitirdi.

İsmail Çataklı söylediklerini hiçbir aslının olmadığı gerçekte hiçbir alakası olmadığını ifade etti! Durumu Mite bildirmiş Ümit Özdağ mecliste düzenlediği bir basın toplantısında üst düzey bir bürokratın kendisiyle irtibata geçerek bir suikast düzenleneceğini bildirmesinin arkasından MİT’e bu durumu ilettiğini ve gerekeni yapılacağını ifade etmişti. Mit ise durumu iç işlerine ileterek, Özdağ'ın iddiası bakanlığa ulaşınca durum Cumhuriyet başsavcılığına iletilerek gerekenlerin yapılması bu iddiaların araştırılması talebinde bulunulmuştur.

Ancak bunlardan bir şey çıkmamıştır iddiaların asılsızlığı herhangi bir yere varmaması dışında yine de Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ çok ilginç bir siyaset izleyerek ne yapmaya çalışıyor pek anlaşılmıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler