Ümit Özdağ: Araplar, Türk İmamın Arkasında Namaz Kılmamak İçin Bahçede Kılıyorlar!

Ümit Özdağ: Araplar, Türk İmamın Arkasında Namaz Kılmamak İçin Bahçede Kılıyorlar!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Esenyurt'ta bir siteyi ele alarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir siteyi ele alarak açıklamalarda bulundu. Özdağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak,

"İstanbul Esenyurt Fi tower sitesi 1755 dairenin bulunduğu bir site. Sitede Türkler azınlığa düşmüşler. Araplar site yönetimini sahte veya şüpheli vekaletnameler kullanarak ele geçirmişler. Arapların çoğunluğu ele geçirdiği sitede harcamalar artmış. 2022’de 17 milyon, 2023’de 23 milyon ek bütçe çıkarmışlar. Bu büyük rakamlara karşı çıkan Türk ev sahiplerine “fakir Türk istemiyoruz” diyorlarmış.

Azınlıkta kalan Türkler Büyükçekmece cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunmuş Büyükçekmece 1. Sulh hukuk mahkemesine dava açmış yaklaşık 1 yıldır hukuk mücadelesi veriyorlar. Aşağıdaki görüntülerde site bahçesinde kalınan bayram namazından. Türk imamın arkasında namaz kılmamak için bahçede kılıyorlar. Bu sitede yaşananlar Türkiye’nin geleceğini anlatıyor." ifadelerinde bulundu.

ressim.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ: TÜRK VATANDAŞLAR AZINLIĞA DÜŞTÜ

1755 daireli sitede Türklerin azınlığa düştüğünü belirten Özdağ, site yönetimini Arap şahısların eline geçtiğine dair paylaşım yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından yapılan açıklamada Esenyurt'ta Fi Tower Sitesi için Türk vatandaşların azınlığa düştüğünü belirtti. 

Arap şahısların sahte veya şüpheli vekaletnameler kullanarak sitenin kontrolünü ele geçirdiğini ve sitenin harcamalarının arttığını iddia eden Özdağ, paylaştığı fotoğraf ve açıklamayla Arap şahısların Türk ev sahiplerini istemediklerini ve Türk imamın arkasında namaz kılmamak için bahçede namaz kıldıklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler