Son Dakika! Yüksek Askeri Şura Toplantısı (YAŞ) Kararları Açıklanıyor!

Son Dakika! Yüksek Askeri Şura Toplantısı (YAŞ) Kararları Açıklanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı başladı. Toplantıda ise generallerin terfi ve atama dosyalarıyla beraber albayların görev süresi ile terfileri de yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Yüksek Askeri Şura toplantısı saat 12.10'da başladı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan toplantıya Şura üyeleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler,İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu katıldı.

YÜKSEK ASKERİ ŞURA TOPLANTISI'NDA HANGİ KARARLAR ALINDI?

3 Ağustos 2023 tarihinde saat 12.10'da toplanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları açıklandı mı? Birçok kişinin merakla beklediği YAŞ toplantısında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından açıklanacak. 

Saat 11.00'de YAŞ üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret ettiler. Yüksek Askeri Şura toplantısı ise saat 12.10'da başladı. Toplantıda generallerin, amirallerin terfileri ile atama dosyaları ve albayların terfileri ve görev süreleri ele alınacak. Şura kararları ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla kamuoyuna açıklanması bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler