Son Dakika! Sinan Oğan Neler Söyledi?

Son Dakika! Sinan Oğan Neler Söyledi?

14 Mayıs Genel seçimler sonrasında Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasında ki oy farkına ilişkin ikinci turda Sinan Oğan ittifak olmayı kabul etti mi?

Ata İttifakı’nın Genel Başkanı Sinan Oğan, ikinci turda destekleyecekleri adayın kim olduğuna dair açıklama yaptı. Oğan “rahat bir şekilde’ kazanacaklarını savundu. YSK Başkanı Ahmet Yener, seçimin ikinci tura kaldığını açıkladı. Millet İttifakı’nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 44.88, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49.51, Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’ın ise yüzde 5.47 oranında oy aldığını belirtti.

OĞAN “ELBETTE KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR!”

BBC Türkçe’den Ege Tatlıcı ve Esra Yalçınalp’e konuşan Oğan ise ikinci turda destekleyecekleri adayı açıklayacaklarını belirtti. “Bir iki gün içerisinde işaretleri tamamlayıp, muhtemelen ondan sonra açıklayacağız. Elbette kırmızı çizgilerimiz var. Başta terörle mücadele, terör örgütlerinin desteklediği siyasi partilerle araya mesafe koyma, sığınmacıların gönderilmesi gibi birtakım şartlarımız var.” dedi. Sözlerine devam eden Sinan Oğan, “İkinci turda bizim desteğimizle rahat bir seçim alınacağı kanaatindeyim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler