Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ Anlaştı!

Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ Anlaştı!

2 Parti lideri yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezinde cumhurbaşkanlığı ikinci tura ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tekrar bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ “Yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız” şeklinde ifade etti. Kılıçdaroğlu ve Özdağ’ın ortak basın açıklaması yapacaklarını duyurması ise anlaşmanın sağlandığı yönünde yorumlara sebep oldu.

Sinan Oğan’ın Dünkü Açıklamasından Sonra Özdağ’dan Açıklama Geldi!

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Genel başkanı Sinan Oğan, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdiğini belirtmişti. Oğan’ın açıklamasından sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak

“Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır” şeklinde dile getirdi.

ATA İttifakı dağılmadan önce ittifakta olduğu Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’de yaptığı açıklamada, ikinci turda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini belirtti.

"MUTABAKAT METNİ ÜZERİNE ÇALIŞTIK"

Bu akşam saatlerinde bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve Özdağ’ın mutabakat metni üzerine çalıştığı belirtildi. Yarın saat 11.00’de basın toplantısı düzenleneceği belirtildi. Ümit Özdağ görüşme ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Özdağ, “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız” ifadesinde bulundu.

resim.pngchp-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler