Son Dakika! İsrail Büyükelçisi Irıt Lillian Türkiye'den Ayrıldı!

Son Dakika! İsrail Büyükelçisi Irıt Lillian Türkiye'den Ayrıldı!

İsrail Büyükelçisi Irıt Lillian ve diğer İsrailli diplomatların Türkiye'den ayrıldığı belirtildi. İsrail'in, tüm diplomatlarını geri çağırması üzerine güvenlik endişesi ile geçici olarak ayrıldığı bilgisi edinildi. İşte detaylar...

İsrail'in Ankara'daki Büyükelçisi Irit Lillian ile birlikte diğer İsrailli diplomatların da Türkiye'den ayrıldığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak İsrail Büyükelçiliği'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İSRAİL GÜVENLİK KONSEYİ'NDEN TÜRKİYE'YE SEYAHAT UYARISI!

İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi, geçtiğimiz hafta Gazze'deki çatışmaların ardından öfkeli kişilerin İsraillilere yönelik olası saldırıları nedeniyle Türkiye'ye seyahat uyarısında bulunmuştu.İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi, Türkiye'deki İsrail vatandaşlarına da olası tehlikeler nedeniyle ülkeyi en kısa sürede terk etme çağrısı yapmıştı. Bu uyarının ardından İsrail hava yolu şirketleri, Türkiye'den ayrılmak isteyen İsraillilere yönelik Çarşamba günü geç saatlerde İstanbul'dan uçuşlar düzenledi. Gazze'deki El-ahli el-Arabi Hastanesi'nde Salı günü meydana gelen ve yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden olan patlamanın ardından Türkiye'de üç günlük milli yas ilan edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler