Son Dakika! CHP’li Ali Şeker Sandık Başında Saldırıya Uğradı!

Son Dakika! CHP’li Ali Şeker Sandık Başında Saldırıya Uğradı!

Kadınların yerine blok oy kullanılmasına itiraz eden CHP Milletvekili Ali Şeker darp edildi!

Kadınların yerine blok oy kullanılmasına itiraz eden CHP Milletvekili Ali Şeker’in darp edildiği belirtildi. Halk TV’de canlı yayına bağlanan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Ali Şeker İstanbul Milletvekilimiz. Biz onu Şanlıurfa’da görevlendirmiştik. Şanlıurfa Eyyubiye’nin Karaali köyüne yollandı kendisi. Çok kritik sandıklar var. Oyların seçime katılım oranı Türkiye çapında yüzde 88, işte Şanlıurfa’da bunun biraz daha altında bir katılım oranı var. Ama bu sandıkta katılım oranı yüzde 99,5 ve oyların tamamı, biri hariç tek bir adaya çıkmış. Biz böyle sandıkları tespit ettik. Oraya bizden çok müşahit ve mümkün olan yerlere milletvekillerimizi bizden önceki dönem milletvekillerimizi görevlendirdik. Ali Şeker’de bunlardan birisi olarak görev yapıyordu. Biraz önce oradaki bir başka köylünün telefonu üzerinden görüştük. Çünkü kendi telefonu kırılmış. Ali Şeker’in bana aktardığı şu ‘hiçbir kadın gelmiyor, kadınların nüfus cüzdanlarını getiriyorlar ve onların yerine oy kullanmak istiyorlar. Biz buna itiraz ediyoruz’ diyor. Önce tansiyonu yükseltip en sonunda da Ali Şeker ve yanındaki iki arkadaşımızı darp etmişler. İşte Ali’nin deyimiyle ‘bir linç girişimi gibi hepsi üzerimize saldırdı’ diyor. Telefonları kırmışlar.” İfadesinde bulundu.

CHP’li Ali Şeker’den Sonra CHP’li Mahmut Tanal’da Darp Edildi!

Yaşananların ardından Mahmut Tanal’a da saldırı yapıldığı belirtildi. CHP’li Mahmut Tanal Şanlıurfa’da Ali Şeker’in darp edildiği sandığa gitti. Urfa Milletvekili Tanal’da saldırıya uğradı. Mahmur Tanal ise Twitter hesabından açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, görevli olduğu Şanlıurfa Eyyübiye Karaali Mahallesi’nde usulsüz oy kullanımına karşı çıktığı için bir grubun saldırısına uğradı. Şu an Karaali’de bekliyoruz. Bana yönelik de saldırı oldu. Burada devlet zafiyeti var! Tehditlere, saldırılara boyun eğmeyeceğiz, sandıkları koruyacağız! Biz haklıyız, biz kazanacağız!” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler