Son Dakika! CHP Kurultayında Yeni Gelişme: 4 Adaydan Biri Çekildiğini Açıkladı!

Son Dakika! CHP Kurultayında Yeni Gelişme: 4 Adaydan Biri Çekildiğini Açıkladı!

CHP Kurultayında 4 adaydan biri çekildiğini açıkladı. Saat 10.00'da başlayan CHP Kurultayından detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı, "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganıyla Ankara'da başladı. Bin 367 kurultay delegesinin katılımıyla düzenlenen kurultayda, CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, eski PM üyesi Örsan Kunter Öymen yarışıyor. Yaşanan sıcak gelişmede ise bir adayın adaylıktan çekildiği açıklandı. İşte detaylar...

ESKİ MİLLETVEKİLİ CİHANER ÇEKİLME KARARI ALDI!

Eski milletvekili İlhan Cihaner'in adaylıktan çekilme kararı, kurultaydaki yarışa farklı bir boyut kazandırdı. CHP'nin 4 adaylı yarıştan birinin geri çekilmesi, delegelerin ve partililerin dikkatini çekerken, kurultayın seyrini etkileyecek bir gelişme olarak ön plana çıktı.

Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan kurultayda, adayların parti içindeki destekleri ve vizyonları değerlendirilerek, yeni genel başkan ve parti yönetiminin belirleneceği kritik bir süreç yaşanıyor. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki CHP'nin geleceği, partinin izleyeceği politikalar, kurultayın ana gündem maddeleri arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler