Son Dakika! Adalet Partisi Toplantısında Oy Birliği İle Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Destekleme Kararı Aldı!

Son Dakika! Adalet Partisi Toplantısında Oy Birliği İle Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Destekleme Kararı Aldı!

Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, “Bizler Atatürkçü ve Türk Milliyetçiyiz. Bu ülkeyi “Keşke Yunan kazansaydı.” diyenlere asla teslim etmeyeceğiz.” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Partisi Merkezine gelerek Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşılayan Vecdet Öz ile birlikte basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, “Ayın 28'in bütün vatandaşlarımı sandığa davet ediyorum. Türkiye'nin kaderini değiştirelim" ifadelerinde bulundu. Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ise, “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyoruz. Hepinizin malumu olduğu üzere Ata İttifakı'nı kurmuştuk. Ata İttifakı'na destek veren arkadaşlarımız vardı. Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı" dedi.

Sözlerine devam eden Öz, “Demokrasinin devam etmesi için Adalet Partisi olarak kararımızı verdik. Genel İdare Kurulu toplantıda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı çıktı. Bu karar oy birliğiyle çıkmıştır. Maçın ikinci yarısında birlik, beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Ata İttifakı'na destek veren seçmenlerimize sesleniyorum; biz bir muhalefet hareketiydik ve muhalefet güçlerimizi birleştirdik. Kılıçdaroğlu'na destek vereceğiz." şeklinde ifadede bulundu.

Adalet Partisi Ata İttifakından Ayrıldı!

21 Mayıs günü Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’den açıklama gelmişti. Halk TV’ye yaptığı açıklamada Öz, Ata ittifakının sona erdiğini belirterek “Demokrasinin devam etmesi için Adalet Partisi olarak kararımızı verdik. Genel İdare Kurulu toplantıda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı çıktı. Bu karar oy birliğiyle çıkmıştır. Maçın ikinci yarısında birlik, beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Ata İttifakı'na destek veren seçmenlerimize sesleniyorum; biz bir muhalefet hareketiydik ve muhalefet güçlerimizi birleştirdik. Kılıçdaroğlu'na destek vereceğiz." şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler