Sinan Oğan İttifak Olmak için Şartını Açıkladı!

Sinan Oğan İttifak Olmak için Şartını Açıkladı!

Sinan Oğan ittifak olmak için şartını açıkladı! 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimi için sayılı günler kala Oğan’dan şaşırtan ittifak sözleri! “Olursa katılırız olmazsa, yolumuza bakacağız”

Seçime günler kala Sinan Oğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Yöneltilen sorular arasında cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mı yoksa Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyecekleri soruldu. Oğan ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seçim ikinci tura kalırsa masaya bedava oturmayız. Bakanlık, Cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Olursa katılırız olmazsa, yolumuza bakacağız” dedi.

ADAYLIKTAN ÇEKİLME İDDİASI!

Başka bir yayında adaylıktan çekilme iddialarına cevap veren Oğan, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi üzerine, kendisine de bu tarz iddiaların atılmasına karşı tepki gösterdi. Oğan “İnsanlar öyle atıyorlar, yani tutarsa diye. Çekilme filan yok. Bırakın çekilmeyi, bu ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Sinan Oğan neden çekilsin ki? Sinan Oğan Türk Siyasetinde etkili bir siyasetçidir.” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler