Selçuk Bayraktar: Kızıl Elma’dan Sonra Uzayla İlgili Projelerimiz Var

Selçuk Bayraktar: Kızıl Elma’dan Sonra Uzayla İlgili Projelerimiz Var

Son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında Selçuk Bayraktar'ın tepki çeken açıklamaları yer alıyor. Bayraktar tarafından yapılan açıklamada Kızıl Elma’dan sonra uzayla ilgili projelerin olduğu belirtiliyor. Gündemde farklı olaylar....

Son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında Selçuk Bayraktar'ın tepki çeken açıklamaları yer alıyor. Bayraktar tarafından yapılan açıklamada Kızıl Elma’dan sonra uzayla ilgili projelerin olduğu belirtiliyor. Gündemde farklı olaylar yaşanırken Bayraktar'ın bu şekilde açıklamalar yapması ise tüm vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Ekonomik kriz sebebiyle zor zamanlar geçiren vatandaşlar ise Bayraktar tarafından yapılan bu açıklamalar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bayraktar tarafından yapılan açıklamalar ise tüm dünya basınında gündem yaratacak özellikleri de taşıyor. Bu kapsamda Selçuk Bayraktar tarafından yapılan Kızıl Elma açıklaması ile gündem tam manasıyla fırtınalar da yaşıyor. Selçuk Bayraktar yapmış olduğu açıklamaları ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Ancak yapılan açıklamalar iç açıcı detayları da asla yansıtmıyor.

Selçuk Bayraktar'ın Uzay İle İlgili Açıklamaları Dikkat Çekiyor

Gündemden düşmeyen haberler arasında Selçuk Bayraktar'ın yapmış olduğu uzay ile ilgili açıklamaları yer alıyor. Bayraktar yapmış olduğu bu açıklamaları ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Kızıl Elma projesinden sonra uzay ile ilgili projelerinin de olduğunu dile getiren Selçuk Bayraktar yapmış olduğu açıklamalar ile gündemde de yer alıyor. Ancak Bayraktar tarafından yapılan bu açıklamalar tartışmalı konuları da her zaman beraberinde getiriyor. Şimdilerde ise vatandaşlar Bayraktar tarafından yapılacak olan yeni açıklamaları bekliyor. Selçuk Bayraktar Kızıl Elma projesinden sonra yeni bir proje ile ilgili de açıklamalar yapmaktan kaçınmıyor.

Bayraktar'ın Açıklamaları Sonrası Nedir Bu Kızılelma Soruları Ortaya Çıktı

Bir mühendis olarak bilinen Selçuk Bayraktar yapmış olduğu açıklamalar ile vatandaşların tepkilerine neden oluyor. Bayraktar tarafından yapılan Kızıl Elma açıklamaları ve aynı zamanda uzay ile ilgili proje açıklamaları vatandaşlar arasında tartışmalı konulara da neler oluyor. Bayraktar'ın yapmış olduğu son açıklamadan hemen sonra ise nedir bu Kızıl Elma soruları da gündemden bir an olsun düşmüyor. Vatandaşlar ekonomik krizle mücadele ederken Selçuk Bayraktar'ın yapmış olduğu bu açıklamalarda dikkat çekmeyi başarıyor. Selçuk Bayraktar tarafından yapılan Kızıl elmadan sonra yepyeni ve uzay ile ilgili projelerimiz de var sözleri ise gündemde dalgalanmaların yaşanmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler