Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Kutluhan Tozoğlu Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Kutluhan Tozoğlu Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kutluhan Tozoğlu oldu. Peki MHP Milletvekili adayı Kutluhan Tozoğlu Kimdir? Kutluhan Tozoğlu kaç yaşında ve nereli? Kutluhan Tozoğlu hangi partiden milletvekili adayı oldu?

Kutluhan Tozoğlu, 1982 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde doğdu. 1994 yılında Konya Ereğli Ülkü Ocakları Anadolu Lisesi Ortaokul Birimi başkan vekili olarak görev yaptı. 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nden mezun olan Tozoğlu 2019 yılında Al Farabi Kazak Milli Üniversitesi’nden işletme Yüksek Lisansı mezunu oldu.

2005 – 2006 yılları arasında Hitachi / Kurt&Kurt A.Ş. şirketinde Elektronik Mühendisi olarak çalışan, Kutluhan Tozoğlu 2006 yılından 2007 yılına kadar ise Londra merkezli Nortel Networks Netas Co. Departmanı’nda görev yaptı.  2007 – 2011 yıllarında Micro Wireless Kazakistan'da Teknik Müdür olarak çalışan Tozoğlu, 2011 yılında Cell Systems firmasını kurdu. Cell Systems firmasıyla birlikte farklı zamanlarda Kazakistan, Ukrayna, Endonezya, Gürcistan ve Türkiye’de enerji ve Telekom altyapıları işlerini üstlendi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI KUTLUHAN TOZOĞLU KİMDİR?

2018 yılında Toroslar Inovasyon LTD. ŞTİ şirketini kuran Kutluhan Tozoğlu, Türkiye'den tekstil ihraç edip, yurtdışında perakende mağazacılık işi yaptı. 2019 yılında Atayurt İnşaat LTD. ŞTİ’yi kuran Tozoğlu, şirketle Antalya bölgesinde Turizm odaklı müteahhitlik işleri üstlendi. 2021 yılında ise Maxi Sağlık Turizm Otelcilik LTD. ŞTİ’yi kuran Tozoğlu, firma ile birlikte Türkiye geneli turizm otelcilik işleri yaptı.

Türk Kazak İş Adamları Birliği (TUKIB ) Yönetim Kurulu üyeliği, Türk Dünyası İş Adamları Birliği (TUDIB) kurucu başkanlığı, Konya İş İnsanları Derneği (KONSIID) kurucu üyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mezunları Derneği ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeliği bulunan Kutluhan Tozoğlu, ileri derecede İngilizce, Rusça ve Kazakça bilmektedir. Evli ve 2 çocuk sahibi Tozoğlu, ayrıca  Akdeniz Triatlon Spor Kulübü Başkanıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler