Manavgat Yangınzedelerinin Sorun ve Talepleri Dinlendi

Manavgat Yangınzedelerinin Sorun ve Talepleri Dinlendi

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı Manavgat'ın Tilkiler, Yaylaalan ve Sevinç mahallelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı, yapılacak konut ve ahırlar, tarım ve hayvancılık konusunda sağlanacak destekler hakkında bilgiler vererek devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Yangından zarar gören bölgelerdeki incelemelerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, Manavgat'ın Tilkiler, Yaylaalan ve Sevinç Mahallelerindeki vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yazıcı, yangında mağdur olan vatandaşların eksikleri, acil ihtiyaçları ve bölgede yürütülen çalışmaların hangi aşamada olduğuyla ilgili bilgi aldı. Vatandaşların eksiklerinin ve acil ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında kurum müdürlerine talimat veren Vali Yazıcı, bazı ufak eksiklerin olduğunu bunların da en kısa zamanda giderileceğini belirtti.

TARIMSAL DESTEKLERİMİZİ EN KISA SÜREDE VERECEĞİZ

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve vatandaşların eksiklerinin hızlıca tespit edilip giderildiğini aktaran Vali Yazıcı, Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit ve İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca ile birlikte vatandaşları dinledi. Bölge insanın en büyük geçim kaynağı olan defne ve zeytin yetiştiriciliği hakkında vatandaşların isteklerini dinleyip sorunların çözümü noktasında atılacak adımlar hakkında açıklamalarda bulunan Yazıcı, yangında büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını kaybedenler için hayvanların ya da hayvanların paralarının dağıtılmaya başlandığını ifade etti.

Vali Yazıcı, zarar gören tarım arazileri için de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin sahada vatandaşlarla görüştüğünü isteklerini birebir dinlediğini ve vatandaşların istekleri doğrultusunda desteklere de en kısa sürede başlanacağını aktardı.

Mahalle ziyaretlerinin ardından AFAD Kriz Yönetim Merkezi'ne geçen Vali Yazıcı sorunların çözümü ve ihtiyaçların karşılanmasını konu alan ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık yaptı.

Manavgat Yangınzedelerinin Sorun ve Talepleri Dinlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler