Kılıçdaroğlu'dan Uysal ve Esen'le online görüşme

Kılıçdaroğlu'dan Uysal ve Esen'le online görüşme

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen video konferans toplantısında pandemi mücadelesiyle geçen 2020 yılını değerlendirdi, yeni yıla ilişkin projelerini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği çevrimiçi toplantıları Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgesi belediye başkanlarıyla devam etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da katıldığı toplantıda, Kılıçdaroğlu'na CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun eşlik etti. Başkan Uysal, toplantıda 2020 yılı çalışmalarını anlatırken yeni yılda hayata geçirilecek projelerini paylaştı. Bununla birlikte toplantıda yerel yönetimlerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve bu sorunların aşılmasına yönelik çözüm önerileri değerlendirildi.

muratpasa-belediye-baskani-umit-uysal-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglunun-katilimiyla-gerceklesen-video-konferans-toplantisinda-pandemi-mucadelesiyle-gecen-2020-yilini-degerlendirdi-yeni-yila-iliskin-projelerini-paylasti.jpg

Başkan Esen, Kılıçdaroğlu'na Konyaaltı'nı anlattı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgesi belediye başkanlarıyla çevrimiçi toplantısıyla bir araya geldi. Video konferans toplantısına katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, belediyenin 2020 yılındaki faaliyetlerini dile getirdi. 2021 yılında hayata geçirecekleri projeleri değerlendiren Başkan Semih Esen, belediyecilik anlamında değerlendirmelerde bulundu.

muratpasa-belediye-baskani-umit-uysal-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglunun-katilimiyla-gerceklesen-video-konferans-toplantisinda-pandemi-mucadelesiyle-gecen-2020-yilini-degerlendirdi-yeni-yila-iliskin-projelerini-paylasti-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler