Kılıçdaroğlu, Sandık Görevlilerine Seslendi: Asla Vazgeçmeyeceksiniz, Yerinizi Terketmeyeceksiniz!

Kılıçdaroğlu, Sandık Görevlilerine Seslendi: Asla Vazgeçmeyeceksiniz, Yerinizi Terketmeyeceksiniz!

Kılıçdaroğlu, sandık görevlilerine seslendi: asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz! “Hikayenizi dünya konuşacak” diyerek çağrıda bulundu. İşte haberin detayları…

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili genel seçimine sayılı saatler kala Kemal Kılıçdaroğlu sandık görevlilerine seslenmişti. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleşecek seçim için sandık görevlilerine “Hikayenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul ve Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz. ” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: “PAZAR GÜNÜ SANDIKTA YER ALACAK ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM”

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda seçimlerde görev alan sandık görevlileri için seslendi “Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kilitlendi.” ifadesinde bulunarak sözlerine devam etti “Onlar hepimizin olmak istediği kişiler. Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler