Kılıçdaroğlu, Adıgüzel'i Görevden Aldı!

Kılıçdaroğlu, Adıgüzel'i Görevden Aldı!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs genel seçimlerinin arkasından CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden aldı.

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Adıgüzel, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum.” dedi. Sözlerine devam eden  Adıgüzel “Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesin erişimine açık bir seçim sonuç ekranı yayınlamayı hiçbir zaman taahhüt etmedik” şeklinde paylaşım yaptı.

ONURSAL ADIGÜZEL KİMDİR?

1985 Malatya doğumlu Türk siyasetçidir. Lisans eğitimini Yıldız Teknik üniversitesinde alan Onursal Adıgüzel, Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisansına  halen devam etmektedir. Çeşitli firmalarda Endüstri Mühendisi ve yönetici olarak görev almıştır. 2010-2011 yılları arasında CHP Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev yaptı. Cumhuriyet Halk partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 34. Kurultay, 18. Olağanüstü Kurultay ve 36. Olağanüstü Kurultay’da Parti Meclis üyeliğine seçilen Adıgüzel, 25,26 ve 27. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. 2018 itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış olan Adıgüzel, yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler