Kaymakam Yiğit'e 15 Temmuz'a Özel Forma

Kaymakam Yiğit'e 15 Temmuz'a Özel Forma

KIZILAĞAÇ Turizm Yatırımcıları ve İşletmeciler Derneği'nin eski başkanlardan turizmci Zekai Aydın için düzenlediği moral turnuvasına destek vermesinden dolayı KITUYAD Başkanı Osman Ergin, Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit'i makamında ziyaret etti.

Ergin Kaymakam Yiğit'e Niğde Masterler takımı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel olarak hazırlanan formayı da hediye etti.

Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 aydır hastanede tedavi gören KITUYAD eski başkanlarından turizmci Zekai Aydın'a moral vermek amacıyla KITUYAD tarafından düzenlenen masterler futbol turnuvasına destek veren Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit'i makamında ziyaret eden KITUYAD Başkanı Osman Ergin, kendisine teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretin sonunda Ergin, Niğdeli olan Kaymakam Yiğit'e, Niğde Masterler tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel olarak hazırlanan ve 15 Temmuz 2016 günü düzenlenen kalkışma sırasında şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir ve Niğdeli şehitlerin resimlerinin yer aldığı formayı hediye etti.

Terör örgütü FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlenen hain kalkışmada, ülkenin milli birlik ve beraberliğini korumak için başta Ömer Halisdemir olmak üzere canını feda eden tüm şehitleri rahmetle andığını söyleyen Kaymakam Yiğit, hazırlanan formayı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde giyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler