İYİ Parti'nin İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu Oldu!

İYİ Parti'nin İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu Oldu!

İYİ Parti İBB adayını açıkladı. İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu oldu. İşte detaylar...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul ve Balıkesir Belediye Başkan adaylarını tanıttı. İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Turhan Çömez oldu. Akşener'in açıklamasıyla birlikte partinin stratejik isimleri belirlendi ve seçim süreci için adaylar netleşti.

İYİ PARTİ İBB ADAYI BUĞRA KAVUNCU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Parti lideri, hükümetin politikalarını eleştirirken, çözüm önerilerini de gündeme getirdi. Toplantıda ayrıca, İYİ Parti'nin geleceğe dair hedefleri ve stratejileriyle ilgili önemli bilgiler de paylaşıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Buğra Kavuncu'yu, Balıkesir'de Turhan Çömez'i ve Ankara Sincan'da Fatih Koca'yı aday gösterdiklerini duyurdu. Akşener, partisinin stratejik hamleleriyle ilgili yaptığı açıklamada, bu isimlerin deneyimleri ve vizyonlarıyla seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler