İYİ Parti'den İstifalara Yönelik Açıklama: "Yaptıklarından Utanacaklar"

İYİ Parti'den İstifalara Yönelik Açıklama: "Yaptıklarından Utanacaklar"

İYİ Parti'de, son zamanlarda yapılan istifalar sonrası İYİ Parti Antalya il başkanı Vahdet Afşin Karacan açıklamada bulundu. İşte detaylar...

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Genel Başkan Meral Akşener'in hafta sonu Antalya ziyaretinde bazı belediye başkan adaylarını açıklayacağını belirtti.

"31 MART GECESİ YAPTIKLARINDAN UTANACAKLAR!"

Karacan, yaşanan istifalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Algı operasyonu yapmak için çeşitli yollar deneyenler, istifa süreçleri başlatanlar, bizleri söylemediğimiz şeyleri söylüyor gibi gösterenler 31 Mart gecesi yaptıklarından utanacaklar" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Antalya İl yönetiminden 6 isim, partinin özellikle Antalya'da iktidara talip olmadığını belirterek il başkanı Vahdet Afşin Karacan'a tepki gösterip görevlerinden istifa etti. İstifaların ardından il başkanı Karacan, bugün düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen iddialara, gündemdeki gelişmelere ve hafta sonu kente gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener'in ziyaretine dair açıklamalarda bulundu. 

"ÇALIŞMALARI SANDIĞA GÖMECEGİZ"

Karacan yaptığı açıklamada, "Seçimlerin ardından partimize yapılmak istenen algı operasyonları ve iç işlerimize karışma girişimleri genel başkanımızın kararlarıyla boşa çıktı. Biz kolayı seçmedik milletimizin yanında olmayı seçtik. İYİ Parti'den istediğini alamayanlar, şahsi menfaatlerini öne koyup bize algı operasyonları çekmeye çalışanlar artık aramızdan ayrılıyor.

Son dönemde yaşanan istifalar bunun bir göstergesi. Düzenledikleri şov amaçlı basın toplantıları ya da başka partilere geçiş fotoğraflarıyla partiye operasyon çekemezsiniz. Bize algı operasyonu yapmak için çeşitli yollar deneyenler, istifa süreçleri başlatanlar, bizleri söylemediğimiz şeyleri söylüyor gibi gösterenler 31 Mart gecesi yaptıklarından utanacak. Bunun önüne geçmek için yaptıkları çalışmaları sandığa gömeceğiz.

Çeşitli siyasi partilere geçip hala İYİ Parti'yle uğraşanlar, layık olmadıkları görevleri alamayanlar, sizdenmiş gibi görünüp sizden olmayanların yolu açık olsun. Bu parti ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla yoluna devam edecek." ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 5 CİVARINDA OY KAYBETTİK"

"Genel başkanımız, genel seçimlerdeki masa olayının, İYİ Parti'ye ülke genelinde yüzde 6 oy kaybettirdiğini açıkladı. Antalya'da da yüzde 5 civarında oy kaybettik. Antalya özelinde Türkiye geneli dışında herhangi bir şey olmadı. Göreve geldiğimizde 30 bin 686 olan üye sayımız, şu an 25 bin 815. Birilerinin anlattığı gibi sayılarda istifa söz konusu değil. Masadan oturup kalkma sürecinde bu istifaların çoğu yaşandı."

"KEMER'DE ÜÇ ADAYIMIZ VAR"

"Kemer'de şu anda ismi geçen 3 aday adayımız var. Bunların içerisinden birinin eli kalkacak. İYİ Parti Antalya'da yükselişte. Algı operasyonlarının sürekli yapılıyor olması bunu gösteriyor. Kimse dipteki kişiyle uğraşmaz. 31 Mart akşamı bizim oy sayımız da oranımız da yükselecek. Hiç umulmadık kadar belediye alarak çıkacağız bu seçimden.

Alanya ve Antalya'da halkla buluşma toplantıları olacak. 13 Ocak'ta Alanya'da, 14 Ocak'ta Antalya'da genel başkanımız katılımcılarla buluşacak. Belediye başkan adaylarımızın bir kısmı orada açıklanacak. Programın dışında 12 Ocak'ta il başkanları toplantısı olacak. Milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticilerinin katılacağı istişare toplantısı da Manavgat'ta yapılacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler