İYİ Parti'de İlk Sıra İçin 'Zorlu' Konuşuluyor

İYİ Parti'de İlk Sıra İçin 'Zorlu' Konuşuluyor

İYİ Parti Antalya’da milletvekilli adaylığı için başvuran kişiler için Pazar günü temayül yoklaması düzenlenecek.

İYİ Parti Antalya’da milletvekilli adaylığı için başvuran kişiler için Pazar günü temayül yoklaması düzenlenecek. Genel merkezin ilk sıraya kontenjan olarak İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu’yu Antalya’dan ilk sıra aday göstereceği konuşuluyor. Zorlunun adaylığı üyeler arasında ve kulislerde de konuşuluyor.

İYİ Parti’de milletvekili olabilmek için 72 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Pazar günü düzenlenecek olan temayül yoklamasıyla hangi isimlerin aday olacağıyla ilgili parti üyeleri oy kullanılacak. Geçen seçimde Antalya’dan 3 milletvekili çıkaran İYİ Parti, bu seçimde milletvekili sayısını arttırabilmek için doğru isimlerle seçime girmek istiyor.

ADAYLAR ARASINDA BAZI İSİMLER ÖN PLANA ÇIKIYOR

Aday adayları arasında ise bazı isimler ön plana çıkıyor. Bu isimler arasında Demre Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Okan Kocakaya, sosyal medyadaki videoları ile tanınan Arif Kocabıyık, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki genel sekreter yardımcısı Durmuş Ali Arslan, eski il başkanı Mehmet Başaran yer alıyor.  Ancak listeye genel merkezden de kontenjan adayların olabileceği konuşuluyor. Bu isimler arasında ise İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu’nun Antalya’daki listeye ilk sıradan yazılacağı konuşulanlar arasında. Aday listesi hazırlıkları sürecinde kulislerde ve üyeler arasında Kürşad Zorlu'nun ilk sırada yer alması yönünde beklenti yüksek. 

Liste Pazar günü düzenlenecek temayül yoklamasının ardından netlik kazanacak.

whatsapp-image-2023-04-01-at-13-25-03-1.jpegwhatsapp-image-2023-04-01-at-13-25-03-2.jpegwhatsapp-image-2023-04-01-at-13-25-03.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler