İmamoğlu'ndan, Sızdırılan Toplantı Videosu ile İlgili Açıklama

İmamoğlu'ndan, Sızdırılan Toplantı Videosu ile İlgili Açıklama

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin önde gelen isimleri ile yaptığı toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler ifşa edildi. İşte ayrıntılar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin önde gelen isimleri ile online toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede ise CHP olağanüstü kurultayı konuşuldu. 

'KATILIMCI' İSİMLİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BİLİNMİYOR

Ekrem İmamoğlu'nun toplantısında yer alan KATILIMCI isimli kişinin kimliği ise bilinmiyor. Toplantı kaydı ise "KATILIMCI" isimli kişi üzerinden yapıldığı iddia ediliyor. İmamoğlu'nun da video da KATILIMCI isimli kişinin kim olduğunu sorduğu görülüyor. Sınırlı kişinin katıldığı toplantıda KATILIMCI olarak yer alan kişinin kim olduğu merak ediliyor. 

TOPLANTIDA İMAMOĞLU, SELİN SAYEK BÖKE'NİN ABD'DE ÇEŞİTLİ GÖRÜŞMELER YAPTIĞINI BELİRTTİ!

Toplantının başında İmamoğlu, Selin Sayek Böke'nin ABD'de çeşitli görüşmeler yaptığını belirterek, "Bir de malum aslında Selin Hanım işte Amerika'dan gelir gelmez içine eklenecek olan bir çalışma yapacaktı. Biz de onu yürütüyoruz aslında. Bugün de bir toplantının içinde şu anda Selin Hanım." ifadelerinde bulunduğu görüldü. Toplantıda parti meclisini toplantıya çağırmak için imza toplamayı ve kongreyi konuştukları görüldü. 

İMAMOĞLU'NUN ONLİNE TOPLANTIDA AÇILIŞ KONUŞMASI 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantıdaki açılış konuşmasında, "Birkaç hususta ilk planlamamızı yapmıştık aslında. Hem bu Parti Meclisi süreciyle ilgili bir zemin oluşturmaya dönük bir kararlılık göstermiştik. Bunun da özellikle örgütün görevden almalar sürecine dair bir hazırlık olacaktı. Bu konuda en son Gökhan Bey bir süreç başlattı. İkincisi yine bu özellik ile alternatif bir olağanüstü kurultay süreci olabilir mi olgunlaşabilir mi buna dair bir zemin var mı? Elimizdeki veriler üzerinden bir heyet konuşulmuştu. O konuda da katkısı olacak olan burada olan ve olmayan arkadaşların da katkılarıyla birlikte bir çalışma, bir öngörü zemini oluşacaktı. Bu konuda da bir çalışma sürdürüldü diye biliyorum. Bir de malum aslında Selin Hanım işte Amerika'dan gelir gelmez içine eklenecek olan bir çalışma yapacaktı. Biz de onu yürütüyoruz aslında. Bugün de bir toplantının içinde şu anda Selin Hanım. Böyle bir aşamaları var. İstersen bu Parti Meclisi'nden başlayalım. Sonra olağanüstü kurultay zemini ya da ihtimali, alternatifi nasıl bir bakış diye devam edelim." diyor.

İMAMOĞLU: PARTİNİN MEVZULARI PARTİLİLERLE KONUŞULUR

İmamoğlu, ifşa edilen toplantı videosu ile ilgili, "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur" dedi. Sözlerine devam ederek, "Partinin yöneticileriyle, Parti Meclisi üyeleriyle konuşulur, eski-yeni milletvekilleriyle konuşulur, ilçe başkanlarıyla konuşulur, il başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur."

"Bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir, gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var, hatta bugün de buna benzer bir toplantımız var. Hiçbir gizli tarafı yok." ifadelerine yer veren İmamoğlu, "Konuşulan  konular partinin mevzularıdır" diyerek sözlerine devam etti.

"Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin önünüzde konuşmayacağım. O masada da konuşmaya devam edeceğim. Onu araştıracağız. Ne olmuş, nasıl olmuş, bunu seven kimler var? Parti içinden mi, parti dışından mı bakacağız. Biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileri ile konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz." dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler