İlber Ortaylı ve Celal Şengör, Kılıçdaroğlu'nu Ayakta Alkışladı!

İlber Ortaylı ve Celal Şengör, Kılıçdaroğlu'nu Ayakta Alkışladı!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Buluşması’nda konuşma yapmak için sahneye çıktı. Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör, Kılıçdaroğlu'nu ayakta alkışladı. İşte haberin detayları…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da gerçekleşen Balkan Buluşması’na katıldı. Sahneye çıkan Kılıçdaroğlu’nu, en ön sırada izleyen Tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, ayakta alkışladı. Kılıçdaroğlu’nun “Hocalarım, hoş geldiniz. Sizlerle aynı havayı teneffüs etmek bizim için onurdur, gururdur. Bunu da bu vesileyle belirtmek isterim.” dedi.

Celal Şengör Meral Akşener’e Sarılarak Tebrik Etti

İstanbul’da gerçekleşen Balkan-Rumeli Mübadil Buluşması’nda konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Değerli iki hocamız aramızda. Hem Celal Bey, hem bizim yolbaşımız, tarihçilerin üstadı, kutup yıldızı İlber Ortaylı hocam aramızda.” İfadesinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, konuşması sonrasında Prof. Dr.Celal Şengör sarılarak tebrik etti.

Balkan-Rumeli Mübadil Buluşması’nda sahneye çıkıp ilk konuşmayı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı. Ünlü isimlerinde izleyenler arasında olduğu Balkan Rumeli Mübadil Buluşmansı’nda Ortaylı ile Şengör’de izleyenler arasında ön sırada yer aldı.

celal-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler