İddiaya Göre: TİP'in Hatay Büyük Şehir Adayı Gökhan Zan Oldu

İddiaya Göre: TİP'in Hatay Büyük Şehir Adayı Gökhan Zan Oldu

Gazeteci Hasan Basri Akdemir, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Merkez Yürütme Kurulu'nun Gökhan Zan'ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlemeye karar verdiğini duyurdu. Akdemir, resmi açıklamanın yarın yapılacağını belirtti.

CHP'den Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesiyle ilgili tartışmalar devam ederken, bir yandan ise Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) sürpriz bir karar geldi. Parti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gökhan Zan'ı göstermeye karar verdiği belirtildi. Bu karar ayrıca siyasi çevrelerde ve kamuoyunda dikkat çekerken, resmi açıklamanın ise yarın yapılması bekleniyor. 

TİP'İN HATAY ADAYI GÖKHAN ZAN MI?

Ünlü gazeteci Hasan Basri Akdemir tarafından İYİ Parti'den milletvekili adayı olup seçilemeyen eski futbolcu Gökhan Zan'ın TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Akdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TİP Parti Meclisi'nin karar aldığını ve Zan'ın teklifi kabul ettiğini belirtti. Ayrıca resmi açıklamanın da yarın yapılacağını ifade etti.

TİP'ten yapılan açıklamada, "12 Şubat Pazartesi günü (yarın) saat 11.00’de İstanbul İl Başkanlığımızda milletvekillerimizin katılımıyla Hatay İttifakı’nın Büyükşehir Belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayacağız" ifadeleri yer aldı.

screenshot-20240212-0225022.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler