Gazipaşa Kaymakamı Görevine Başladı

Gazipaşa Kaymakamı Görevine Başladı

ANTALYA'nın Gazipaşa Kaymakamlığı'na atanan Orhan Altun görevine başladı.açıklamada bulundu.

İlçenin bir yıldır vekâleten yürütüldüğünü ve bu boşluğu doldurmak istediğini aktaran Kaymakam Altun, "Devletle milletin bütünleşmesini el ele olduğu bir şekilde hareket edeceğiz. Bu coğrafya da buna çok uygun. Vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Bütün sivil toplum örgütlerimizle her şeyin şeffaf ve adilane olduğu, tamamen kamu ve vatandaş menfaatlerinin ön planda olduğu bir sistem oturtmaya çalışacağız. İlçede katma değeri yüksek işlere önem vereceğiz. Bunun en güzel örneği tarım. Organik tarım var burada. Tropikal meyveciliği destekleyeceğiz" dedi.

Çiftçilerin her daim yanında olacağını belirten Kaymakam Altun, "Bizzat ben kendim üretim yapan üreticilerin küçüğünden, büyüğüne ziyaret edeceğim. Merkez ve kırsal olmak üzere 53 mahallemize ziyaret yapacağım. Ailemle gideceğim. Vatandaşlarımızın müsaadeleri olursa bir bardak çaylarını içmek isterim. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan devletimizin, vatandaşla bütünleşme örneğini göstereceğiz. Biz buna hazırız vatandaşların da bize kollarını açmasını, sahiplenmesini istiyoruz. Benim sloganım "İnşallah Allah devletimizi milletimize, milletimizi devletimize karşı mahcup etmesin'. Biz Devlet olarak elimizden gelen bütün hassasiyeti göstereceğiz" diye konuştu.

'TURİZMDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAMAMIZ GEREKİR'

Bölgenin turizm potansiyeli olduğunu vurgulayan Kaymakam Orhan Altun, şöyle dedi:

"İlçemiz yakın bölgelerde bulunan elit turistlerin bulundukları yerlerde bunalıp, nefes almak için tercih ettikleri bir ilçe konumunda. Bununda kıymetini bilmek gerekir. Yanlış yapacağımız herhangi bir iş daha sonra düzelmesi çok zor olduğu için baştan bu işleri doğru yapmamız gerekiyor. Turizm noktasında, özellikle tarımda da çok iyiyiz turizmde de çok zeki ve akıllı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Komşu ilçemiz Alanya turizmde çok çok iyi. Belki bir Alanya olamayız. Geçmişi var bu işlerin ama en azından turizmi ayakta tutabilmek ve akıllı turizm yapabilmek adına en uygun yerlerimizden bir yer burası. Yatak kapasitemiz fena sayılmaz. Artabilir mi? Evet artabilir. Ama bu artışın da turizm potansiyeli dikkate alınarak yapılması gerekir. Yani birdenbire yatak kapasitesi artışıyla hayal kırıklığına uğramamamız lazım. En mantıklı olan şey neyse onu devlet büyüklerimiz başta Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekillerimiz, Valimiz olmak üzere hepsi değerlendiriyordur bu tür bölgeleri. Biz de kendi çerçevemizde, bakış açılarımızla değerlendirmeye çalışacağız. Vatandaşlarımızla yan yana el birliğiyle ilçemizi geliştirmek adına ne varsa elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler