Finike CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Halka Kapılarını Açtı

Finike CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Halka Kapılarını Açtı

Finike'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçim Koordinasyon Merkezi, halka kapılarını açtı. Seçim sürecinde etkin bir rol oynayacak olan merkez, Finike'deki seçim çalışmalarını organize etmek ve koordine etmek amacıyla hizmete girdi.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Çoşar, İlçe Başkanı Uygar Çarban, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve birçok yerel siyasi temsilci ile Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi liderliğinde gerçekleşen açılış töreni, güçlü bir destek gösterisiyle taçlandı. Törene katılan muhtarlar ve Finikeli vatandaşlar, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışıyla seçim sürecine aktif bir katılım sağladı.

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK ARABA KONVOYUYLA KARŞILANDI

Finike Belediye Başkanı ve CHP'nin tekrar adayı olan Mustafa Geyikçi, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Başkan Muhittin Böcek, Finikeli vatandaşların büyük ilgisi ve kalabalık araç konvoyu eşliğinde karşılandı, bu anlamlı açılış programı SKM'nin resmi açılışı ile devam etti.

Başkan Geyik, "Finike’mizin kangren haline dönüşen, kimsenin yapmaya cesaret edemediği altyapı sorununu Antalya Büyükşehir Belediyemizin desteği ile sona erdirdik. Bugün artık altyapısını tamamlamış, çevreye dost ve halkımızın sağlığını koruyan bir altyapımız bulunuyor. Ben bir kez daha Muhittin Başkanıma verdiği destekten dolayı Finike’miz adına teşekkür ediyorum. Kendisi ‘Herkesin Başkanı’ ancak biliyoruz ki Finike’nin yeri kendisinde hep ayrı olmuştur" ifadelerinde bulundu.

images-2024-02-27t112817-637.jpeg

images-2024-02-27t112811-961.jpeg

"İLÇEMİZE 4 KENT MEYDANI, 19 ÇOCUK PARKI, SOSYAL ALANLAR KAZADIRDIK"

Başkan Geyikçi, göreve geldiklerinde belediyenin borçları nedeniyle zorlu bir süreçle karşılaştıklarını ifade etti. Ancak doğru ekonomik yönetim, kararlılık ve cesaretleri sayesinde bu zorlu dönemi atlatmayı başardıklarını söyledi. Pandemi döneminde belediyenin çalışmalarını yavaşlatmadıklarını, aksine artırarak sürdürdüklerini vurguladı.

"Bu dönemde ilçemize 4 kent meydanı, 19 yeni çocuk parkı, sosyal alanlar kazandırdık. İlçemizin metruk haldeki tarihi evlerini, Finike çarşı merkezimizi, Limaniçi’ni ve her mahallemizde birçok alanı yeniledik. Festivaller, şenlikler ve etkinliklerle ilçemizin sosyal yaşamını canlandırdık"

images-2024-02-27t112848-481.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler