Esnaftan Elektrik Kesintisini Mumlu Protesto

Esnaftan Elektrik Kesintisini Mumlu Protesto

ANTALYA'nın en işlek yaya caddelerinden Kazım Özalp'te 10 gündür gerçekleşen elektrik kesintileri esnafı isyan ettirdi. Ellerinde mumlarla kesintileri protesto eden esnaf, sorunun çözülmesini istedi.

'Kapalı Yol" olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi üzerinde 10 gündür gerçekleşen elektrik kesintileri esnafı isyan ettirdi. Cadde üzerinde toplanan esnaf ellerinde mumlarla kesintileri protesto etti. Alkış tutarak kısa süreliğine protesto yapan esnaf, sorunlarına kimsenin çözüm bulamadığını söyleyerek kesintilerin Antalya'ya yakışmadığının altını çizdi.

İş yerinin kepenklerini açtıktan sonra elektriklerinin sürekli kesildiğini hatta akşam dükkanını kapatacağı sırada bile elektrik olmamasından dolayı kepenklerini indiremediğini anlatan erkek giyim mağazası sahibi Ali Şahin, kesintilerin biran önce son bulmasını istedi. Yaşanan kesintiler nedeniyle yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını ve her defasında "Kısa süre sonra açılacak" sözü duyduklarını anlatan Şahin, "Çok zor durumdayız. İş yapacağımız zaman elektrikler kesiliyor. Müşteriler, karanlık dükkanlara girip ürün seçemiyor. En kötüsü ise elektrikler olmadığı için akşam dükkanımızı kapatamıyoruz" dedi.

Yaşanan kesintilerin nedenini bir türlü anlayamadıklarını anlatan esnaf Tolga Ayva, "Havalar sıcak insanlar klima açıyor. Bu nedenle hatlara yüklenme oluyor diye düşünüyoruz. Fakat ne olursa olsun Antalya gibi bir dünya kentinde şehrin tam ortasında olan bu kesintilere isyan etmemek mümkün değil" diye konuştu.

Esnaftan Elektrik Kesintisini Mumlu Protesto

Esnaftan Elektrik Kesintisini Mumlu Protesto

Esnaftan Elektrik Kesintisini Mumlu Protesto

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler