Ekrem İmamoğlu Neden Yargılanıyor

Ekrem İmamoğlu Neden Yargılanıyor

Dün sabah saatlerinde ülkemiz genelinde çok sıcak bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklanan kararla birlikte amoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası....

Dün sabah saatlerinde ülkemiz genelinde çok sıcak bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklanan kararla birlikte amoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildiği belirtildi. Söz konusu hapis cezasının ise Ekrem İmamoğlu'nun yüksek seçim kuruluna hakaret ettiği gerekçesiyle verildiği belirtiliyor. Akşam saatlerinde konuya dair bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu bu hapis cezasının arkasını asla bırakmayacağını açıkladı. Bahçe kapı bölge genelinde toplanan kalabalık ise Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. Haber manşetlerinde son dakika ve sıcak gelişme olarak yansıyan bu bilgi gündemde de bomba etkisine neden oldu.

Ekrem İmamoğlu Hapise mi Giriyor

Son seçimlerde İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olarak atanan Ekrem İmamoğlu hakkında çok sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün sabah saatlerinde yargıtayın aldığı kararla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun toplamda 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi. Akşam saatlerinde kalabalık bir grupla birlikte açıklama yapan İmamoğlu alınan bu karara sonuna kadar itiraz edeceklerini de açıklamış oldu.  Halk İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem imamoğlu'nu bahçe kapıda asla yalnız bırakmıyor. Alınan bu karara halk ve Ekrem İmamoğlu büyük bir tepki gösterdi. Yüksek seçim kuruluna hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Ekrem İmamoğlu ile ilgili yoksa Ekrem İmamoğlu hapise mi giriyor soruları da yanıtlar arıyor.

Bir Belediye Başkanına Bu Yapılamaz

Gündemde bomba etkisi yaratan sıcak bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Dün sabah saatlerinde Yargıtay tarafından görülen davada İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası verildiği açıklandı. Söz konusu hapis cezası ile ilgili olarak ise yetkililer hemen harekete geçtiler. Bir belediye başkanına bu yapılamaz manşetli haber ise tam manasıyla tıklanma rekorları kırıyor. Ekrem İmamoğlu hakkında çıkarılan hapis cezası kararı ise gündemde fırtınaların esmesine neden oldu. Diğer parti başkanları ise alınan bu karar karşısında tepkilerini dile getirdiler. Ekrem İmamoğlu ile ilgili ortaya çıkan bu karar parti kurucuları tarafından tepkileri neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler