Dışişleri Bakanı Fidan'ın Basın Başdanışmanı Büyükelçi Göktaş Oldu!

Dışişleri Bakanı Fidan'ın Basın Başdanışmanı Büyükelçi Göktaş Oldu!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lütfullah Göktaş'ı Basın Başdanışmanı olarak görevlendirdi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi olarak 2019-2023 yılları arasında görev yapan Göktaş, şubat ayında bu görevini başarıyla tamamlayarak memleketine döndü. Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki kariyerine devam eden Göktaş, merkez büyükelçi olarak atandı. Bu görevin ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından basın başdanışmanı olarak görevlendirildi. 

BAKAN FİDAN'IN İLETİŞİM STRATEJİLERİNİ ETKİN BİR ŞEKİLDE KAMUOYUNA İLETMEYE ODAKLANACAK!

Göktaş'ın yeni rolü, konvansiyonel ve dijital medya ile ilişkilerin düzenlenmesi ve koordinasyonunu yönetmenin yanı sıra, basınla ilgili tüm faaliyetlerin etkili bir şekilde yürütülmesi ve açıklamalara yönelik içerik oluşturma görevlerini içeriyor. Tecrübesi ve uzmanlığıyla, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, iletişim stratejilerini ve mesajlarını etkin bir şekilde kamuoyuna iletmeye odaklanacağı belirtildi.

LÜTFULLAH GÖKTAŞ KİMDİR?

Lütfullah Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basın başdanışmanı olarak 10 Ağustos 2014 tarihinden 2018 sonuna kadar görev yaptı. Daha öncesinde ise Başbakan Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011-2014 yılları arasında Başbakanlık Basın Başmüşaviri olarak görev yaptı. Başarılı kariyeri ve uluslararası ilişkilerdeki etkin rolüyle tanınan Büyükelçi Göktaş, 2018 yılında İtalya ve 2022 yılında Vatikan tarafından devlet nişanı ile onurlandırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler