Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Alanya'da

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Alanya'da

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Alanya ilçe teşkilatının kongresine katılmak, ilçe teşkilat binasının açılışı yapmak üzere ilçeye geldi.

Ali Babacan, ilk olarak Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ilçe teşkilatının olağan kongresine katıldı. Kongrede konuşan Babacan, Sivas Katliamı'nın 28. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bundan tam 28 yıl önce bugün tarihimize kapkara bir sayfa eklendi. 2 Temmuz 1993 tarihinde hafızalarımızda ağır bir travma oluştu. Yüreğimizde derin bir yara açıldı. Madımak'ta katledilen 35 vatandaşımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Türkiye'nin alnına bu kara lekeyi sürenleri de lanetliyorum. Eğer bu ülke yüzlerce yıl var olacaksa, eğer bu ülke kendi ayakları üzerinde sapasağlam olacaksa bu ancak hukuk devletiyle, adaletle, demokrasiyle, özgürlüklerle olur" dedi.

DEVA Partisi olarak vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını aktaran Babacan, "Partimiz ülkemizin tüm sorunlarını analiz ediyor. DEVA kadrosu gelecek ve kadro olarak ülkemizin her türlü sorununa çare, her türlü derdine de hep birlikte deva olacağız inşallah.

Kongre sonrası oy kullanma işlemi gerçekleştirilirken, ardından parti otobüsüyle şehir turu atıldı.

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Alanya'da

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Alanya'da

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler