Cumhuriyet Halk Partisi'nden Seçilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Seçilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Mazbatasını Aldı

CHP'den seçilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aydın Çolak'ın elinden alarak göreve başladı. Kocagöz, zaferin sevgi ve kardeşlikle kazanıldığını belirterek, 'Bu seçimde sevgi kazandı, kardeşlik kazandı' dedi.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi binasında gerçekleştirilen bir törenle, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve 26 CHP'li belediye meclis üyesi, mazbatalarını aldı. Kepez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aydın Çolak ise 'İnsanların kalbine ve gönlüne girebildiği için başkan beyi tebrik ediyorum' diyerek, mazbatayı Kocagöz'e verdi. 

"NEFRETİ VE KAVGAYI DEĞİL, HEP SEVGİYİ BÜYÜTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Mazbatamızı aldık. Bu seçimde kaybeden olmadı. Kazanan Kepez oldu. Kepez'imize ve Antalya'mıza hayırlı olsun. Bu seçimde her zaman söylediğim gibi sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Biz bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil, hep sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Kepezliler mutlu olacak. Çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmesi için, engellilerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" dedi.

KOCAGÖZ, SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sosyal medyadan da paylaşım yapan Kocagöz, "Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı aldık. Kepez halkının takdiri ile görevimize resmen başlıyoruz. Kepez'imizi hak ettiği yerlere taşımak için hep beraber çalışacağız" ifadelerini kullandı.

MESUT KOCAGÖZ KİMDİR?

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 1 Ocak 1968 tarihinde Antalya'da doğdu. Eğitim hayatına Antalya'da başlayan Kocagöz, ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde Ekonometri Bölümü'nden mezun oldu. Kocagöz, nitelikli eğitimiyle kamu yönetimi alanında önemli birikimler edinmiştir.

Mesut Kocagöz, iş yaşamında çeşitli görevler üstlenirken, siyasi kariyerinde de aktif rol aldı. 2004-2014 yılları arasında Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı, 2014-2019 yılları arasında Kepez Belediyesi Meclis üyeliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde yer aldı.

Kepez Belediye Meclisi'nde görev yapan Mesut Kocagöz, evli ve iki çocuk babası olarak biliniyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nden aktif siyasette yer alan Kocagöz, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazandı. Mazbatasını alarak görevine başladı.

mesut-kocagoz-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler